img

O nama

img
Filozofija koja Nas Vodi

Stručnost utisnuta u svaki aspekt naše nege

Verujem da je stomatološka nega više od pukog lečenja zuba – to je ključna komponenta vašeg opšteg blagostanja. Zato pristupam svakom pacijentu sa celovitim pristupom, procenjujući ne samo oralno zdravlje već i kako to zdravlje utiče na vaše opšte stanje. Kroz kontinuiranu edukaciju i profesionalni razvoj održavam korak sa najnovijim dostignućima u dentalnoj medicini kako bi osigurala da ste uvek u najboljim rukama.

Nudimo i usluge tretmana lica, procedure kao što su Botox za smanjenje bora, tretmani za hiperhidrozu (prekomerno znojenje) za poboljšanje teksture kože i još mnogo toga…

JOŠ MALO O MENI

Obrazovanje

Stomatološka ordinacija dr Ivana Ćurića predstavlja spoj vrhunske edukacije i bogatog iskustva u oblasti dentalne medicine. Dr Ćurić je svoje obrazovanje započela u Srednjoj medicinskoj školi ‘ 7. April ‘ u Novom Sadu, nakon čega je svoje znanje proširila na Stomatološkom fakultetu u istom gradu. Specijalizaciju iz parodontologije i oralne medicine stekla je kroz dve godine u Beogradu i dodatnu godinu u Novom Sadu, čime je postala ekspert u ovoj oblasti. Pored specijalizacije, dr Ćurić je prošla i obuku kod priznatog stručnjaka Maxim Belograda za postavljanje krunica i vinira, te je takođe sertifikovani doktor estetske medicine. Njena ordinacija kombinuje najnovija dostignuća u stomatološkoj praksi sa individualnim pristupom svakom pacijentu, obezbeđujući time vrhunsku uslugu i najbolje rezultate za zdravlje i lepotu vašeg osmeha.

img
0 +

Usluga

img
0 +

Zadovoljnih pacijenata

img
0 %

Uspešnost

img
0 +

Godina iskustva

Iskustva pacijenata

Šta kažu naši klijenti