img

Konzervativa

Konzervativa

Konzervativa

O usluzi

Konzervativna stomatologija se fokusira na lečenje i očuvanje strukture prirodnih zuba. Ova oblast stomatologije igra ključnu ulogu u održavanju zdravlja i funkcionalnosti zuba koristeći različite tretmane da popravi oštećenja i spreči dalje propadanje zuba.

img

Restaurativni tretmani zuba

Restaurativni tretmani zuba su suštinski deo konzervativne stomatologije. Oni uključuju popravku zuba pomoću različitih vrsta ispuna poput kompozitnih ispuna. Ovi ispuni ne samo da obnavljaju strukturu i funkciju oštećenih zuba, već i poboljšavaju njihov izgled. Postupci poput prekrivanja pulpe su takođe vitalni za očuvanje zdravlja zuba posebno kada su zubi izloženi riziku od infekcija ili propadanja.

Estetski tretmani

Pored funkcionalnih popravki, konzervativna stomatologija takođe uključuje estetske tretmane kao što su kompozitne fasete. Ovi tretmani se koriste za poboljšanje izgleda zuba, ispravljanje manjih nepravilnosti u obliku, veličini ili boji zuba. Kompozitne fasete su tanke ljuske koje se postavljaju na prednju površinu zuba pružajući prirodan i estetski prihvatljiv izgled.

Cenovnik:

Prekrivanje pulpe: 500 din

Kompozitni ispun: od 3000 do 5000 din

Kompozitna faseta: 6000 din

Radno vreme

Ponedeljak:

09:00 - 14:00

Utorak:

14:00–19:00

Sreda:

09:00 - 14:00

Četvrtak:

09:00 - 14:00

Petak:

14:00–19:00

Vikend:

X